Tänään on 28.05.2016, nimipäivää viettävät
Alma

Koirien nimipäivää viettävät:
Anda, Andante, Andy
Facebook
Etusivu Lemmikit Myymälät  
 
PetPoint Kuusankoski
   

PetPoint Kuusankoskella on tapahtunut omistajanvaihdos. Yritys on toiminut Kuusankoskella Kuusaan akvaario- ja Lemmikki Tmi nimellä jo vuodesta 1987 ja uusina yrittäjinä helmikuun 2011 lopulta asti ovat toimineet Meiju, Terhi ja Marko Lonka. Yrittäjänvaihdon yhteydessä yrityksen virallinen nimi muuttui Kouvolan Lemmikki Oy:ksi. Jatkamme toimintaa samaan tapaan kuin ennenkin PetPoint ketjussa Kuusankoskella.

Valikoimiimme kuuluvat ruoat ja tarvikkeet koirille, kissoille, jyrsijöille, linnuille ja akvaarioharrastukseen. Valikoimissamme on myös pakasteet koirille ja matelijoiden ruokaeläimet. Lisäksi meiltä löydät virikkeellisistä ja tilavista häkeistään kanit, marsut, hamsterit, gerbiilit, hiiret ja kesyrotat. Tervetuloa tutustumaan eläimiimme paikanpäälle. Akvaario-osastollamme on 26 erikokoista allasta. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi akvaarioharrastukseesi aina asiantuntevista neuvoista alkaen.

Kanta-asiakkaanamme saat kerrytettyä kaikista normaalihintaisista ostoksista 5% bonusta. Etu ei koske eläviä eläimiä eikä tuotteita, joilla on tuotekohtainen bonuskortti.

 
Yhteystiedot

Liikkeemme sijaitsee Kuusankosken Valtakadulla, samassa rakennuksessa mm. Osuuspankin kanssa. Meillä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset autolla aivan oven eteen.

Aukioloajat:
Ma - Pe 10.00-18.00
La 10.00-14.00

Valtakatu 40, 45700 Kuusankoski

Puh/Fax: 05-379 3774

E-mail: kuusankoski@petpoint.fi

 

 
Kuvia myymälästä

 
Ajankohtaista
 
 
Etusivu I Myymälät I Lemmikit
© Copyright PetPoint 2010 Design by Studio Obra, Platform by NettiTrade